>Home > About Us > Partners: Romexped

Partners

 

Despre transporturi-rutiere.ro


Oferim solutii pentru transport de marfuri in trafic rutier international. Pentru incarcaturi complete sau partiale, specialistii nostri va vor oferi variantele adecvate unui transport efectuat in timp optim de tranzit si la costuri totale avantajoase.

 

 
Serviciile noastre

 

transporturi rutiere

Efectuam transporturi rutiere internationale cu camioane sau camionete: activand pe piata transporturilor inca din 1993 va oferim posibilitate de transport cu camioane sau camionete cu prelata, dube inchise sau transporturi cu temperatura controlata. Deasemenea dispunem de solutii profesionale pentru transportul incarcaturilor agabaritice, containerizate sau cu platforma.

marfuri transportate

Experienta acumulata in anii de activitate pe piata de transport international rutier ne ajuta sa transportam in conditii excelente incarcaturi partiale sau integrale pentru: materiale de constructii, produse farmaceutice, textile-confectii, marfuri perisabile, cherestea si mobila, utilaje, electronice si electrocasnice sau bunuri personale.

oferte de transport

Detinem fara intrerupere camioane si camionete in trafic rutier pentru toate tarile din Europa. Daca aveti de transportat marfuri in regim de import sau export, in mod permanent avem posibilitatea organizarii transportului catre sau din Europa. Pentru oferte de pret sau solutiile aferente ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

 

 
Home | Download | Support | Services | Contact | About Us | Site Map